lauantai 8. helmikuuta 2014

Dear Diary part 1: Ruokaa japanilaisittain

Kuroko: 


Näin välipalana päätin hieman rauhoittua ja pysähtyä hieman raottamaan verhoja mitä cossisuunnitelmien ulkopuolella on tällävälin tapahtunut. Harvempi pysähtyy pelkässä cossiblogissaan vilauttamaan kasvojaan ja omaa elämäänsä muiden päivitysten ohella, joten tässä sitä pyydettyä otakun elämää nyt pesee ja linkoaa kuin Vanishing Drive ^-^

Ei kannata kuitenkaan pelästyä: mitään "tänään kävin ostamassa kahdeksannet kenkäparit tällä viikolla ja on vasta tiistai"-päivitystä tästä ei tule.

Koeviikon ohella tässä on lähinnä tullut tuunailtua erinäisiä hiuskomponentteja saksin ja Axe-tahnan voimin, tehtyä jopa päätökset lukion jälkeiselle opiskelulle sekä paljon muuta. Ennen kun lähden tuonne korpeen viikonlopuksi muokkaamaan Deidara-cossiani, jaan teille bravuriruokani ohjeineen. Tarkkoja määriä en kuitenkaan anna, koska oma kädenjälki ja sovellus on tärkeää ruokaa laittaessa! ^-^


 Käyttäjä Paistettuja nuudeleita kanakastikkeessa, seuranaan 
Raikas kurpitsasalaatti tykkäävät tilastasi "Mitä tänään syötäisiin?".


Kanaan tarvit (4 annosta):
- noin 300-500g kanaa 

-sipuli
-wasabi-tahnaa
-maissia
-soijaa
-1 prk soijakermaa
- kanaliemikuutio
-mango/curryjauhe-sekoitusta
-pippuria maun mukaan

Nopea tehdä.

Ensimmäiseksi keitetään nuudelit. Itse käytin pirkka vehnänuudeleita. 
Ne ovat sopivan paksuisia, ja tarttuu hyvin puikkoihin. Keitetään vähemmän mitä ohje sanoo, koska al dente-pisteen saavuttaessa ne laitetaan myös pannulle. 

 Kuullota sipulit. Kanat viipaloidaan suupaloiksi, ja paistetaan öljyssä. Tässä vaiheessa nuudelien pitäisi olla kypsiä, jolloin nekin voi laittaa pannulle paistumaan. Kerma, kanaliemi, soija ja muut mausteet voi lisätä saman tien. Wasabia kannattaa laittaa varoen, ellei ole varma tykkääkö (isossa annoksessa se ei kuitenkaan niin paljoa maistu :) ). 
Sekoita ja anna hautua. 
Lisää maissit nesteineen ja tarvittaessa myös vettä, jos kerma ei riitä. kastikkeesta ei kuitenkaan kannata tehdä velliä, että se ei ole keittoa mikä ei pysy puikoilla! 

Maku on pehmeä ja yksinkertainen. Ei kovinkaan voimakas, mutta uskon että on melkein joka makuun sopiva :) 


Raikas kurpitsasalaatti

-1/2 kiinankaalia
-pala purjoa
- 2rkl kurpitsapikkelsiä
-paprikaa (värillä ei väliä )
- kurkkua

Yksinkertaisuudessaan aineet pitää silputa mielensä mukaisiksi. Salainen ainesosa on kuitenkin tuo pikkelsi, mikä antaa salaatille ihan uudenlaisen ulottuvuuden. Tässä tapauksessa salaatinkastiketta ei edes tarvi laittaa! ^-^


Ruokajuomaksi voi laitta vaikka "Kurokon väristä Mana-juomaa joka parantaa 50mp- pistettä ja parantaa staminaa"
Maun mukaan sekoitetaan xion-sinistä urheilujuomaa ja jotain läpinäkyvää kuplivaa, kuten kivennäisvettä tai spritea. :) 

Ensiviikkoon, uusien photoshoot-kuvien ym otakunörtteilyn kanssa.
Itadakimasu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti