maanantai 20. tammikuuta 2014

Conivuoden kuoppainen avaus

Kuroko:
Olipa Kerran Yukicon.

Yukicon 2014
Cosplay - Kuroko Tetsuya
Paricossi - Kagami Taiga

No joo. Tässä säässä ei paljoa missään nurmikoilla loikoilla. Varsinkaan jos ensimmäisen kerran herätyskello rämähtää soimaan talvipakkasien paukkuessa puoli seitsämältä. Ai miksi näin viikonloppuna? Minun on turha edes alkaa selittämään. ^-^

Viimeinkin varsinainen kuva maskeerauksineen.
Ehkä jaksan joku kaunis päivä vaivautua menemään pelailemaan lukion hallille, niin saisitte vaihtelua kuviini!
Kommenttia saa toki heittä cossista, nimimerkillä allekirjoittanut nähnyt paljon vaivaa
hahmovalintaan ja itse asuun. *smile*

Näin jälkikäteen voin yllätykseksenne sanoa, että shortsi- ja toppiyhdistelmä oli melko toimiva: ei tullut missään vaiheessa ihmisruukassa tukalaa oloa, kuten Organisaatio 13 kaavussani kesällä. (paitsi pientä jälkikäden kipeytymistä ulkona seisoskelusta. siitä saan syyttää vain itseäni) 

Näin talviseen tapahtumaan lähdin lähinnä sillä meiningillä, että tulen näkemään kavereita. Ulkona kun ei ollut oikeastaan mikään paras sää ottaa photoshoottia (minkä puuttuminen alkoi hetki sitten kalvaa mieltä) eikä sisällä tahtonut olla edes tilaa moisien räpsimiseen. Toiseksi, oli ihan ymmärrettävää miksei samasta sarjasta kauheasti muita hahmoja näkynyt. *laugh* Yllätyin kyllä kuvaajien ja halien määrässä. Viimeconissa kun en tainnut saada ainuttakaan, ainoastaan huudon "Demyx, tiedätkö että olet rasittavin bossi koko pelissä!"
Näitä muistellaan vielä tunteella! 

Monia tuttuja kilometrien takaa tuli onneksi nähtyä, vaikka vielä osa jäikin silti näkemättä. Ja osat taas tyypilliseen tapaan joko hukkasi näkymättömän Tetsun tai minä hukkasin heidät. Lopputuloksesta voidaan toki olla tietysti montaa mieltä. 
Kesän coneihin kaikki KnB-cossaajat saavat sitten sotilaallisin ottein tulla nostamaan käden ylös ilmoittautumaan paikalle. :D

Vielä huomionarvoista olisi varmasti syytä muistaa ensimmäisiä iltabileitänikin. Osa porukasta oli saanut ehkä hieman liikaa sokeria, toisin kun itse sain nieleskellä haukotuksiani uupumuksesta, kun olin jäätynyt ensialkuun pakkasessa etsiessäni oikeaa osoitetta. "Kamppi" kun on pikkuisen laaja käsite. *laugh* 

Erityiskiitokset bileeni pelastaaneelle Kagamilleni ja lauantaina seuraa pitäneelle Venäjälle, Crylle, Izuki-sempaille (ei pelata enää korista sisällä, jooko? :D), Ran Maolle, ja monelle muulle. Kovasta päänsärystä nyt huolimatta. ^-^


Ainakin nämä vannoutuneet otakut tietävät tasan
tarkkaan miltä pöydältä nämä on. :) 
Lisää keksitikkuja, vaikka niitä on ennestäänkin vielä avaamattomia. Kyllä, luitte oikein. 

Mukaan tuli kyllä muutakin mm. syötävän näköiset kännykän kuoret edellisten hajotessa kappaleiksi ja kaulassa pidettävä pullo sinistä Manaa. Tässä kuvasaldoa kuitenkin niistä tärkeimmistä.

Pienenä vinkkinä tulevaisuutta varten; nytten alkaa kova treenaaminen erästä tiettyä hanketta varten, joka ei yllätykseksenne liity cosplayhyn. Kauan haaveksimani taidekuja-ajatukseni saattaa olla toteutumassa vuoden kääntyessä syksyyn, jos hyvin käy.
Pieniä maistiaisia odotellessa jätän vielä tällaisen tähän, näin ihan vain päättääkseemme tämän yhtä sinisiin ja koripallomaisiin tunnelmiin!

(( klikkaa soittaaksesi ))
おやすみ!


1 kommentti:

  1. Mä tulen niin ostamaan taidekuja kojusi tyhjäksi! >xDD sitä odotellessa! =w=

    VastaaPoista