perjantai 3. tammikuuta 2014

Loman viimeisiä päiviä viedään

Kuroko:

Mutta riistetäänkö niiden viettoilo meiltä?
Ei, jos minulta kysytään.

Uusivuosi tuli ja meni, kuvia minulla ei vielä ole koska kuvaajani päätti lähteä Seinäjoelle viikonloppua viettämään. Siinä oli se oma tunnelma kun Turussa keskiyöllä, teatterisillalla seisoessani sai muiden kanssa yhteen ääneen laskea vuoden 2013 viimeisiä minuutteja.(ei 2103 niinkun äsken kirjoitin)  Toivottavasti teidän otaku-vuosi on lähtenyt hyvin, ehkäpä katsomalla Asian Music Awardsia?


Tänään postiluukusta tipahti iloisesti kilahtaen Yukiconin lippuset! Se tosiaankin antoi tsemppiä Kuroko-cossin työstämiseen--, joka on jo muuten melko hienolla mallilla. Minulla on KnB-fanien pään sekoittamiseksi suunniteltuna muutama ässä hihassa, nyt kun paricossi ei valmistunutkaan sinne. Kuvia siitä myöhemmin, mutta vinkkinä että siihen liittyy halikyltti, sudenkorvat ja Kuroko ;) 

zoomin kanssa on aina pakko säätää


saumuri on cossin teossa kova sana

iiks. Päättelemättömiä lankoja kaikkialla! :D


vähän on vielä vaiheessa, mutta nyt ollaan jo tosi lähellä

Näin loppukevennykseksi
Cossisuunnitelmiin on saatu hieman päivitystä: 
Yukicon - Ciel ja Kuroko
Cosvision - Demyx ja ???
Kikucon - ???
Tracon - ???

Cielin suunnitelmista en niin tarkkaan tiedä. Harmikseni kun tällä on niin paljon eri suunnitelmia mistä minulla ei ole toistaiseksi hajuakaan!
MUTTA! Kovan pohdinnan alla on myös mahdollisesti tehdä huippusuositusta SnKsta jonkinlaiset cossit. Saa nähdä miten käy ;) 
Toivotaan parasta...  Hyvää loppulomaa ja onnea cossien tekoon!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti