lauantai 16. marraskuuta 2013

Pokka pitää

Kyllä.
Blogin nimi vaihtui. 
Kyllä. 
Sen osoite mukaanlukien. 
Kyllä. 
Alieneilla on vihreät hatut. 
Kyllä. 
Blogi on virallisesti saanut toisenkin kirjoittajan. 

Viikonlopun photoshoot-helmiä 

Viikonloppuna, muutaman tunnin yöunien voimalla tuli muutama tyhmä idea jos toinekin. Viimepostaus saattoi olla jo joillekin tarpeeksi hämmentävä tapaus, mutta miksikäs ei laitettaisi lisää pökköä pesään? Testataan nyt ainakin näin, mitä kaikkea kaksi sekopäätä voi saada aikaiseksi.  ♪( ´▽`) 

Vaikka tuntuu, että valvominen on syövyttänyt kykyni kirjoittaa selväjärkisesti, koitan nyt silti ontuvasti 
pamauttaa nyt näytille jotain jännää. Pikakelauksella tammikuusta 2013.
Minä ja Ciel ei tosiaankaan olla tunnettu siis toisiamme kauaa: jo parin viikon sisällä olin kuitenkin kouluttanut uuden otakun yhteiskuntaan.
 Kaikesta monimutkaisesta kompuroinnista huolimatta, päätimme nyt aloittaa kirjoittamaan yhdessä cossiblogia. Suunnitelmissa olisi aloittaa Kuroshitsuji-cosseilla, jonka kunniaksi uusi nimikin on 
päätetty, ja jatkaa sitten paljon puhutulla Kuroko no Basketilla.
Toivottavasti muutokset eivät häritse: Joskus uudet tuulet vain parantaa ilmapiiriä.
Joukossa tyhmyys tiivistyy, eikö niin?
Ainakin jos puhe on meidän kahden cossaamisesta... :p

Vas. minä, Alois Oik. Ciel


Jos nyt viimeinkin päästäisiin alkuperäiseen asiaan. Tähän. Siksi miksi olen jo tunnin verran istunut tässä. Viikonlopun sleepoveriin. *evil laugh*

Aloin tökkimään sänkyni vallannutta unikekoa hereille vasta puolenpäivän aikaan. Itse olen aamuihminen ja päivä on pilalla kun ei enää ehdi tekemään mitään: kuten sanottua. Kangaskauppa meni kiinni yhdeltä, ja kaksikymmentä minuuttia ennen sulkemisaikaa on kiva havahtua siihen, että ei voida tehdä lainkaan ilman muutamaa pientä yksityiskohtaa, eli silmälappua. Tuttua kellekään?♪( ´▽`)

Sitten kun viralliset cossit valmistuu, ja Ciel jaksaa hommata itselleen "toiset hiukset" niin pyydetään ihan kunnon kuvaaja kuvaamaan. Sillävälin on hyvä alkaa jo hieman miettiä asiaan kuuluvia kuvauspaikkoja jne jne. Kyllä ennen ensivuotta jo varmaan jotain tulee valmiiksi.  

Note to Self: Selvyyden vuoksi koitamme erottaa kirjoittajat eri väreillä.
Täten Alois kiittää ja kumartaa (joko alkaa kirjoittamaan historian esseetä tai painuu nukkumaan). 
またね!♪( ´▽`)



Tai sitten Alois lupautuu orjallisesti katsomaan kanssani Kuroshitsujin kakkoskautta iltamyöhään asti~ Ei, nyt ei ole vielä myöhä. Ilta on vasta nuori!
Ja niin, ennen kuin sekoitan päätänne yhtään enempää, niin voisin esitellä itseni. Tämä kaunis sininen väri kuuluu siis minulle - eiliselle säätäjälle, Cielille. Ciel-chanille, jos nyt oikein haluaa imarrella. Toivottakaapas minut nyt kauniisti tervetulleeksi (...) uudeksi kirjoittajaksi (jaarittelijaksi).

Se siitä edustavuudesta sitten. Alois kun vaatimalla vaati laittamaan tämänkin kummallisuuden tähän osoitteeseen, niin menkööt sitten. Kyllä - se on jaffaa eikä mitään sen enempää. Senkin vainoharhaiset! 
Haluatte lisää kuvia viikonlopusta vai? 




Siinä vielä pari yhteisotosta. Me tosiaan tarvitaan kuvaaja, sillä on oikeasti taitolaji yrittää onnistua sekä kameran edessä, että sen takana samaan aikaan! Self-shotit ei ole mun alaa selvästikään. 

Mutta nyt on varmaan aika taas lopettaa jaarittelu tähän paikkaan~ Harmi, tulee ikävä. Taidan raahata tuon toisen otuksen nyt ruudun ääreen, fanittamaan Sebastiania yhdessä mun kanssani~ Sidon sen vaikka sohvaan kiinni, ellei muuta.
<3:llä, Ciel-chan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti