tiistai 22. lokakuuta 2013

Liitupölyä sormissa

Mitäpä muuta lukioikäinen voi rentona päivänä tehdä kun käydä punttisalilla cossia varten - tai sitten vaihtoehtoisesti todeta että 'empä pelaakaan koripalloa'  ja suunnata leikkipuistoon piirtämään hiekkaan? Ah- miten nostalgista! ♪( ´▽`) 


päivän kuva: mielenkiintoinen kuvakulma tekee paljon myös ficissä


Lapsellista tai ei, sain jokatapauksessa inspistä uuteen päivitykseen, ja tässä se nyt tulee: rumpujen ja punaisen maton säestämänä.

Kaiken aloittaminen on aina todella vaikeaa, tai ainakin yleensä. Monelle tyhjä paperi saa aikaan korvia riipivän alemmuuskompleksin ja halun mennä hiomaan pöydän kulmat käyttäjäystävällisemmiksi raivokohtauksen saannelle otakulle.
Itse hämmästyin, kun uutta kauhu-genreistä roolipeliä aloittaessani kirjoittamisen aloittaminen sujui huomattavasti paremmin englannilla.

”Miss Brookelle’s Orphanage” is the most horrendous place in the whole Earth, I guess. At least is absolutely absurd and ridiculous. Seriously. I mean… what kind of a human you need to be that you are taking a pot to your left hand and wooden scoop to other hand and walk around in the huuuge house? Beating them together. I bet that miss Brookelle is even weirded, tha she lets seem. She woke me like that a few minutes ago, but I hid myself under the covers and imaged that I’m victim of eartquakes. I didn’t work out. 
Itseäni viehettää eniten vetävät otsikot. On todella turhauduttavaa alkaa tikkataulutekniikalla arpomaan  mistä kirjoitta ja mitä ei. Otsikko kielii muutenkin jo todella paljon tekstin sisällöstä. Jos sama teksti on samalla suolainen, että makea; se joko toimii tai on toimimatta. Se kuitenkin on ihan makuasia, keksiikö isnpiraationsa tuulesta muutaman metrin säteeltä vai kaivaako sen väkisin monen metrin syvyydestä. Otsikkoa voisi vaikka verrata facebookkiin: odotat kovasti että joku tykkää kuvastasi. Viimein kun joku onneton sielu suostuu painamaan monen tunnin tuskailun tuloksena yhtä nappia, että punainen ykkönen kilahtaa johonkuhun kolmesta painikkeesta, tulet pettymään pahanpäiväisesti. Karkkikauppa-ilme vaihtuu alta aikayksikön, kun ilmoitus paljastuukin pelipyynnöksi. Siksi vetävän otsikon ja aloituksen keksiminen ottaakin oman aikansa.

Tällä viikolla aloitan kirjoittamaan isompaa novellia äidinkielen työnä, mikä toimii samalla ficcinä. Aion julkaista sen myöskin täällä. ^___^
Muistakaa, että anonyymitkin voivat heiteillä ficci-ideoita jne lentäviä lauseita tuohon kommenttikenttään, nyt kun tämän uutukaisen blogin lookki on vielä hakusessa!

またね!♪( ´▽`)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti