maanantai 14. lokakuuta 2013

Stop: Haaste

Arvatkaas kuka meinasi lentää selälleen viikonloppuna? Meinaan, siis m-m-mitääääh?  Yhden päivän stalkkauskertymä oli yli 150: te saitte todelliselle juhlatuulelle. *kumartelee*

Tarinoin tässä vielä parista yllätyksestä: A13-kurssilla olen hyvää vauhtia keräämässä inspiraatiota paria suurempaa projektia varten, joten siksi pahvilaatikoita ei näy ihan vielä horisontissa. Lupaan kuitenkin, että olen ammentanut saamiani tietoja, ettekä tule pettymään, vaikka aavistuksen vartomaan vielä jouduttekin! ♪( ´▽`) 


Pientä vinkkiä, miten käytin aikani viikonloppuna, ja millä hahmotuksilla ficit saaattaa olla.
 KnB-manga on vielä etsinnässä.

Treenikirjoitusta: Haaste
Listaan tännekin nyt tapoja, joilla koitan herätellä inspiraatiotani tuolta alitajunnan salaisista kammioista.

Proosa: Valitse hahmo/hahmot ja 3 biisiä. Aina yhden biisin kuluessa, kirjoita niin paljon kuin ehdit, mitä mieleen tuleekin kappaleesta. Tekstiä ei saa enää muokata biisin loppumisen jälkeen. - hahmo: Ichigo Kurosaki
ensimmäinen yritys: Nightcore- Alice Human Sacrifice
Inhottava nauru. Tuo sama, selkäpiitä karmiva nauru kaikui Ichigon korvissa ja painajaisissa yhä uudestaan ja uudestaan. Sama ääni, mutta eri varitaatio. Rukia, saatan syyttää tästä vain sinua, hän mietti pala kurkussaan, kun jälleen kerran heräsi yöllä omaan kiljumiseensa. Tarvitsen halityynyn.
Detektivbryån - Om du möter varg
Katu oli autio, lamppujen kelmeässä valossa. Kaikki Hollowt taisivat lymyillä jossakin. Vaikka oranssihiuksinen shinigami olikin kalunut kaikki mahdolliset piilopaikat roskiksista leikkimökkeihin, kaupungista ei tahtonut löytyä juurikaan mitään. Ei ainakaan Rukian suun soittamisen säestämänä.
David Jordan-Sun Goes Down
"Ai, kumpa olisit varoittanut minua aiemmin. Nyt en pääse eroon näistä sarvista"
"Rukia, oletko sinä halpamaisesti juonut ramunepulloni tyhjäksi?" Ichigo tivasi silmiään siristäen. "Miksi kysyt?" kuului vaimea parkaisu vaatekaapin oven läpi. "Se oli minun. Itse ostamani. Eikä sinulla ole oikeutta kajota siihen"
"Ai, kumpa olisit varoittanut minua aiemmin. Nyt en pääse eroon näistä sarvista"

Omasta mielestäni saattoi olla hieman vaikea päästä alkuun, ja musta näin jälkeenpäin tuntuu, että noi on tosi puuduttavaa lukemista. Toisaalta ne ainakin haastaa luovuuden todella hyvin! ^___^
Sempä takia, pyydän teitä vastaamaan haasteeseeni, ja laittaa vastaukset kommennilootaan. Kannattaako näitä tehdä enemmänkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti