keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Suupalasina: Te-tsu-ya


Tiedän jo etukäteen, että pelkät raapaleet, ficit ja one-shotit on yhtä tehokkaita lukijamagneetteja kun puhallettava tikkataulu; sen takia tästä tulikin eräänlainen portfolio. Portfolio, joka sisältää pelkästään luovuuslohkossa syntyviä asioita, liittyen Aasian otaku-kulttuuriin.

Vaikutusvaltaisimpana ideana (ainakin tähän asti) on edelleen säilynyt kaukainen ajatus siitä että ilahdutan teitä eeppisillä ficeilläni. (Alunperin tarkoitus oli siis luoda paikka kirjoituksilleni) Oheistuotteina taas toimii hälyttävän sekalaiset päivitykset muihin harrastuksiini liittyen: mm iki-ihanaan cosupureen, siis anteeksi cosplayhyn, coneiluun ja aktiivisuutta  ylläpitäviin hei-olen-niin-random teksteihin. Mitään 'keitin tänään kaakaota ja kävin kirjastossa' päivityksiä täällä ette kuitenkaan tule näkemään. Eiköhän pelisäännöt ole tällä selvät.  Koittakaa kestää!

Aaa niin. Jotain minun piti selittää itsestänikin. Tässäpä teille ihanainen top-10-lista ajamaan tämän päivityksen päätökseen. ^_^

13 10-tarpeettominta asiaa mitä et olisi minusta halunnut tietää

1. käytän eriparisia sukkia
2. arvasit oikein: katson animea
3.ja kävin tänävuonna Traconissa
5. jätin numeron 4 väliin
6. kirjoitin tämän noin klo 1 yöllä
7. olen usein toiminut Japanilaisissa teemailloissa cossipukuisena ohjaajana
8. vastaan mittapuultani chibiä, vaikka olenkin lukiossa
9.  tarkoitus olisi saada lihakset ensivuoden KnB Kuroko-cossiani varten
10.  jos sinulla on  ficci- tai parannusidea, haluan että menet kirjoittamaan sen kommenttilaatikkoon

Näillä mennään, eikä meinata. Iiks. Tänään on palautuspäivä. Ehkä menen syömään nyt aamupalaa ja mietin millaisen päivityksen teille seuraavaksi teen: ylimääräistä säätämistä, vai jo ihan oikean ficin? Ehkä kirjoitankin päivitykseni vastaisuudessa tarinamuodossa? Heh.. saa nähdä miten pahasti sotken lankani tällä kertaa!( ´)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti