maanantai 4. marraskuuta 2013

Koripalloilijasta Aristokraatiksi

"Katsot minua sinisillä silmilläsi, 
surun täyteisillä
Hopeiset kyyneleet valuuvat leukaasi pitkin.
Alois, mikä silmiäsi vaivaa?

Yöpaidan kauluksesi liimautuu jo ihoosi
Miksi sanoit olit olevasi nukkumassa, 
jos todellisuudessa nyyhkit vain yksinäsi?
Miksi sinä pakenet, 
juokset minua karkuun?

Luota minuun, 
Alois, rakkaani
Sinulla ei voi olla mitään sellaista,
joka jäisi katseeltani huomaamatta
Ei siltikään, 
vaikka vannoisit sen käsi sydämelläsi

Hukuttaisin sinut ruusuihin, 
ellet painaisi päätäsi käsiisi
Lakkaa huutamasta
Satutat minua
Enemmän kuin minä sinua"


Näin yllättäen, aloitetaampa nyt hieman historiallisissa merkeissä. 
Tämän viktoriaanisen aikakauden cossaushistoriassani aloitan asiaan kuuluvasti runolla. Kyllä, koripalloilijan ruumiinrakennetta treenatessa, ehdin tehdä vielä yhden paricossin. Talvi on pitkä ja kesäconeihin on vielä runsaasti aikaa! (näin sanoin kyllä viimevuonnakin, ja tuli silti kiire ♪( ´▽`)

Tarina alkaa siitä, että Halloween-viikonloppuna Kuroshitsujiin hurahtanut Kise-cossaajani sai hullun innovaation tehdä Cielin asu. Se oli oikeastaan niin  hullu ja kaistapäinen idea, että se saattaisi jopa toimia. 

vaikkakin kuva on hellocpsplayn
 sivuilta,
aion tehdä tämän
version Aloiksesta ihan itse omilla näppärillä
käsilläni. 


Hassua. Jälleen kerran, kun edessä talviconi, tulen taas saamaan kuumeen shorteissa lumessa riehuttuami: kesällä taas voi olla tekonahkakaavussa -- mikä meni pieleen?♪( ´▽`)  

Tuon ihanan purppuran takin kanssa en usko ehtiväni taistelemaan, koska lukio on kiva paikka tuhota aikaa. Sen sijaan harkitsin, että ensimmäistä kertaa ikinä voisin paljastaa kammotavan salaisuuden,- soittavani viulua, ja ottavani kuvia/videon sen kanssa. Toivottavasti se korvaa pettymyksen, että tästä Alois-versiosta tulee hieman paljas ilman takkia. ♪( ´▽`)





Alois Trancy - Kuroshitsuji II

Tämän viktooriaanisen "aristokatti"-buumin myötä oikeasti rakastuin runoilemiseen. Treenailen niillä sillä aikaa, kunnes saan taas motivaatiota selälleen lennättävään ficciin. + Tein liivin teon nopeusennätyksen omalla sarallani: hieman yli tunnissa olin saanut aikaan testiversion liiville. Ompelusta jatketaan kuitenkin joskus toiste.


Nyt minulla on kuitenkin kiire nukkumaan: tämä päivä on mennyt huimilla neljän tunnin yöunilla.
Mahdankohan oikeasti tarvita 24/7 hereillä olevan hovimestarin itselleni? Ehkä sitten älyäisin koska kone pitää sulkea, eikä enää kännykällään tarvi mennä youtubeen surffailemaan?

 はじめまして!

1 kommentti: