tiistai 3. joulukuuta 2013

Cielin vuoro~

Tänään on mun vuoroni tehdä kiva iltaluukku joulukuun kolmanteen päivään.  Anteeksi jos laatu on vähän sitä sun tätä, tänään oli tosiaan kiire! (Okei, nyt valehtelen. Nukuin koulun jälkeen lähemmäs kolme tuntia..). Ciel-peruukkini on onnellisesti kotona, melkein valmiiksi tuunattuna ;) *kiittää Aloisia tuunauksesta*. Itse oon sellanen rähmäkäpälä, ettei peruukista tulisi muuta kuin pätkitty, surullinen möykky. Luukusta vielä sen verran, etten itse tule jatkamaan Aloisin ficciä. Olen yhtä ymmälläni kuin muutkin - edes armaalle Cielille ei suoda juonipaljastuksia!
Asiaan.
--
8 asiaa, miksi Ciel Phantomhive ei pidä joulusta.
1. Katukojut ovat täynnä oljensekaisia, rumia koristeita joilla yritetään viedä viattomien ihmisien vähäisetkin taskurahat. Vaikka poika nyt ei liiemmin muista ihmisistä edes välittänyt.
2. Sebastian yrittää kohottaa kissojen joulumieltä ja pelastaa aina noita maukuvia hirvityksiä mitä kummallisimmista koloista. Hän kyllä tekee sitä muutenkin, mutta erityisesti joulunaika sai muuten niin kylmän demoninkin jostain syystä unohtamaan, ketä tämä oikeasti palveli.
3. Meirin, Finny ja Bard sekoavat. Vielä pahemmin kuin yleensä.
4. Tanaka jaarittelee menneistä ajoistaan ja jouluperinteistä, vaikka Ciel olisi mielummin jopa kiusallisella ja puuduttavalla tanssitunneilla.
5. Tässä vaiheessa Phantomhive peruu edelliset sanansa. Joulun alla pidetään jos jonkinlaisia kissanristiäisiä ympäri Lontoota ja sitä kauempaakin - tottakai jokaikiseen on aina väkipakolla mentävä. Viimeistään siellä saa kuulla siitä, miksi ihmeessä mukaan on päästetty lapsia. Huoh.
6. Jokaikiseen puolituttuun on tuhlattava jumalattomat summat rahaa, varsinkin naispuoleisiin joiden on aina pakko saada kaikkialta se kallein vaihtoehto. Phantomhive ei ollut kitsas, mutta takuulla oli järkevämpiäkin törsäyskohteita olemassa. Kuten esimerkiksi suklaa.
7. Lady Elisabeth, tuttavallisesti Lizzy. Tarvitseeko tähän kohtaan sanoa enempää?
8. Mistään ei saa syödäkseen kuin jouluruokaa. Eikö perinteitä voisi välillä uudistaa ja syödä jotakin, mikä ei laita salailemaan kuvotuksen oireita.

Entä mikä on edes hieman positiivista?
Yksi ainut asia. Suklaa. Vaikea kuvitella toista pyhää, jolloin kyseinen makealle perso nuoriherra olisi tyytyväinen suklaan määrään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti