tiistai 10. joulukuuta 2013

Coni talven keskelle: luukku 10

Nyt Yukiconin lippusähläyksen ohella on varmaan ihan tarpeeksi ajankohtaista höpöttää ensivuoden cossisuunnitelmista. Ehdittiin viimeisten joukossa Cielin kanssa saada liput Yukiin. Tipalla oli.♪( ´▽`) 

Ciel ilmeisesti pyörii luo
nnollisesti Kuroshitsuji-cossaajien kanssa, mutta itse keskityn vihdosta ja viimein KnB-cossiini. Pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen havahduin todellisuuteen: Teiko-uniformun paita on pakko saada valmiiksi jo tälläviikolla, koska muuten joulukiireet alkaa tulemaanpahasti tielle. Kaavat sain tehtyä eilen ja nyt viiden tunnin yöunien voimalla ollaan saatu onneksi lykättyä projekti käyntiin!

Harmi vain, etten ole tainnut oppia viimevuoden Frostbitesta mitään: jälleen kerran olen tulossa pakkasconiin shortseissa ja topissa ja kesäconissa oltiin kyllä sitten niin tekonahkakaapuun pukeutunut että huhhuh! *laugh* :D

Ompelua, ompleua, pisto sormeen, ompelua...


kankaat, nurjalta puolelta kuiteskin


Kankaat on gollegea. Vasta nyt ompeluvaiheessa älysin, miten paksua se on: pienet neulat ei meinaa mennä läpi sitten millään. En vuosi sitten olisi voinut kuvitella olevani jo näinkin pitkällä. Painonpudotus- ja lihastensaamisprojekti salilla on oikeasti auttanut. Nyt lukujärjestys ei kovinkaan paljoa anna myötä, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Ei heitetä vielä kirvestä kaivoon, kun ollaan jo näin pitkällä!


hihat repsottaa jne jne, mutta ainakin on nyt saumat  kursittu kasaan. (samaten sormet)
tähän on vielä matkaa O^O

Joka tapauksessa, minut bongaa Yukiconista ainakin lauantaina todennäköisesti iki-ikihanasta KnB-ryhmästäni Kurokona, tai yksin Cielin riepoteltavana. Lopullisista suunnitelmista lisää myöhemmin!
Toivottakaa onnea että saan tämän tehtyä! ♪( ´▽`) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti