tiistai 24. joulukuuta 2013

DingDingDing


Kuroko: 


Rakas kauppalapun kääntöpuoli. Vain sinä ymmärrät miltä minusta juuri nyt tuntuu. Mitä oikein ajattelin? Tottakai Kuroko muistaisi Kagamia. Kun niin läheisiä kerran ovat… Ei ketään kirjaviisaat kiinnosta. Tai niin ainakin luulin. Tetsu päätti muistaa meitä kaikkia. 

Jouluaamuna, heräsin kummalliseen tekstiviestiin--. 
"Midorima, en tiedä mitä se aiempi tuskastunut huokailu oikein oli, mutta ei ne sinun horoskooppisi kaikkea ihan taida kertoa. Sain vedettyä sinua aika pahasti nenästä. Joukkue keräämtyy Kisen luona tänään? Kai sinä olet tulossa? Säästin sokerit pohjalle. Luulitko jääväsi ilman huomiota? - Tetsu "

Joulu merkitsee läheisten kanssa olemista.
En kuitenkaan taida olla ainut, kenen ystävät asuu eri puolilla Suomea. Tämä joululaatikko on omistettu kaikille niille otakuystävilleni, ketä en nyt aattona päässyt oikeasti halaamaan.



Täälläpäin perinteisesti meikäläisen peitto rosvottiin aamulla, koska joulusauna. Koitas tässä nyt eforisessa olotilassa sitten keksiä sitten jotain ihmiskielellä ymmärrettävää mongerrusta! Mission Failed.
Ennen kuin unohdan, lainattuna sanoen Ciel on syönyt liikaa suklaata ja tekee kuolemaa, mitä tämä nyt sitten ikinä tarkoittakaan. O^O

Ennätyksellisesti tämä joulu meni sen verran Aasialaisesti, niin kehtaan listata vähän saldoa siitä, mitä muuta tänään on tapahtunut, kuin hengittämistä ja nukkumista.
Suklaata en edes laske mukaan.
Tännepäin ropsahti kuitenkin pari pokkaria, Kingdom Hearts linjalla kuten viimevuonna ja Attack on Titan vol 1. Haluan tietää, mistä kaikki hypettää, joten tämä tuli ihan hyvään kohtaan. Varokaa vain, tai minäkin saatan pahan säkän käydessä alkaa muuttelemaan KnB-cossiani toiseen suuntaan!
Sake-kupit. Luv 'em.
Näistä kyllä tullaan varmaan juomaan lähinnä teetä.
Ihanasti nämä mahtuu käsien väliin, ja korvan puuttuessa lämmittää toivottavasti Pohjolaan saapuvissa pakkasissa.
Suosittelen: 10 pistettä ja papukaija-merkki!
Porukat viimein löysi kovan etsinnän jälkeen Manga-kafeen. Helsingistä. *tuuletus*

Tämä ei varsinaisesti kuuluisi tähän listaan, mutta sain napattua niin onnistuneen kuvan,
että päätin jakaa tännekin. Kiitokset ädille tästä. :) 


Nyt on kalenteriluukut lopuillaan, mutta loma jatkuu!
Pienen hengänhdystauon jälkeen toivottavasti pääsen testamaan jotain uusia "nipponilaisia" keittokirja-reseptejä, jahka ensin olen ryydittänyt pääni ylimalkaisella valvomisella ja DS:n pelaamisella--. :3











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti